NAUTILE

18.11.2018 18:19
Mierka: 1:? (odhadom asi 1:50)
Autor:Ladislav Jakubčo
Vydavateľ: Perfekt (kniha Papierové modely-Vystrihovačky)
 
Tento model lepím tak trochu neplánovane, pretože som mal rozrobené síce niečo iné, ale došla mi farba v tlačiarni, keď som potreboval niečo dotlačiť tak som to dočasne prerušil a siahol po tejto ponorke z uvedenej knihy...Ponorku som si chcel ale zlepiť už dávnejšie tak som sa k tomu aspoň konečne dostal. Táto sa naviac pozrela v roku 1987 aj k Titaniku, čo je pre mňa tiež vcelku zaujímavý fakt.
Úpravy som moc nerobil, akurát som podlepil nakreslené časti na čele a znova nalepil späť, aby to bolo trošku plastické, kopula na ktorej sú svetlomety je plastu, svetlomety sú urobené na novo, tak aby mi tam vošli LEDky (tentokrát tam už bude aj predradený odpor), chcel by som urobiť podložku s kusom vraku lode a dať to celé pod modré plexi (preto tam robím aj to osvetlenie, pod tým plexi by to mohlo vyzerať celkom pekne), tak uvidím, čo sa podarí...zatiaľ foto nedokončenej ponorky: 
 
Oprava:
...pri svetlách som urobil chybu, tam kde pôvodne boli (viď foto) patria priezory, svetlá umiestnim na konštrukciu pred čelom ponorky. Foto, kde to bude už opravené dám neskôr. :wink:
Report zo stavby: