Cena primátora mesta Nitra , 23. ročník , 21.10.2017

22.10.2017 23:11
V sobotu som sa zúčastnil na tejto asi top akcii (hlavne pre papierových modelárov) na Slovensku. Papierových modelov bolo možno tohto roku trochu menej, ale myslím, že aj tak sa dali nájsť v každej kategórii pekné kúsky, ktoré môžu byť pre každého inšpiráciou v ďalšom lepení. Organizátorom ďakujem za čas a peniaze, ktoré tejto akcii venovali. 
Tentokrát som bol celý čas na výstave, takže som porobil trochu viac fotiek. Nerobil som žiadnu selekciu, takže niektoré modely sa tam opakujú, pričom aj fotky majú rôznu kvalitu. (akurát som znížil rozlíšenie na 1MPix) Fotky som rozdelil do 3 skupín:
 
Všeobecné fotky z výstavy (52 fotiek):
 
 

Papierové modely (299 fotiek):

mikezax.rajce.idnes.cz/Cena_primatora_mesta_Nitry_2017-papierove_modely/

Plastové modely (257 fotiek): 

mikezax.rajce.idnes.cz/Cena_primatora_mesta_Nitry_2017-plastove_modely/

PS
Ak chce niekto kvalitnejšie fotky, tak na mk zobor sú už fotky ocenených modelov a modelárov:
 
Ja som sa zúčastnil tohto roku s piatimi modelmi: Kostol sv. Heleny - Trnava, AVIA BH-9, Farma v orechu, Jawa 250 trial a 74-Z Speeder Bike, pričom ocenený bol Kostol sv. Heleny v kategórii P9 Architektúra, AVIA BH-9 v kategórii P10 - Oldies (modely prvýkrát vydané najneskôr pred 20 rokmi) a 74-Z Speeder Bike v kategórii P11 - Scifi (ako jediný model v danej kategórii), ďakujem za medaile sú fakt pekné a netradičné. 
Fotky prezentované na :